Karri Isomeri Pullean miehen laihoja ajatuksia

Suomenlinnan majakka muutettiin vapaa-ajattelijoiden minareetiksi


Vapaa-ajattelijat ovat anoneet Liikennevirastolta että Suomenlinnan majakka muutettaisiin Vapaa-ajattelijoiden minareetiksi. Minareetista huudettaisiin tasatunnein kansalaisille kutsu harjoittamaan uskonnottomuutta. Uskonnottomuuden harjoitus tapahtuisi pihalla minareetin alla, koska itse rakennus toimii kristittyjen pyhättönä.

Kenenkään ei olisi kuitenkaan pakko osallistua uskonnottomuuden harjoitukseen, sillä ne jotka eivät halua osallistua harjoituksiin voivat tukkia korvansa ja sulkea silmänsä. Uskonnottomat ovat lisäksi ilmoittaneet että heitä ei häiritse olemattoman jumalan palvonta samalla paikalla, sillä heistä se on uskonnottomuuden harjoittamista parhaimmillaan.  Liikennevirasto hyväksyi hakemuksen perustuslain mukaisena. Uskonnottomuuden harjoittaminen on nykyisin tärkeä osa monikulttuurista yhteiskuntaa.

Alunperin majakka toimi Ortodoksisena kirkkona, ja se muutettiin Luterilaiseksi varuskuntapyhätöksi, kun sattuman kaupalla Suomi itsenäistyi 1900- luvulla. Vapaa-ajattelijat iloitsevat siitä, että majakka lähettää H - tunnusta, neljää lyhyttä välähdystä, joka tarkoittaa "Helvetin ruma venäläistyylinen tattarisiilo".

Rakennuksessa toimii myös leikkihuone ja rakennus on varustettu hankalalla portaikolla kävijöiden vähentämiseksi. Itse majakka on varustettu toimivalla tutkamajakalla eli Raconilla, joka lähettää jatkossa uskonnotonta tutkasignaalia ohikulkeville aluksille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat